DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

Τι είναι η επεξεργασία CNC?

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-08-04 09:14:12  Hits: 10

generally, η κατεργασία CNC συνήθως αναφέρεται σε μηχανική κατεργασία ακριβείας που ελέγχεται από ψηφιακό έλεγχο υπολογιστών, μηχανική κατεργασία CNC, μηχανή φρεζαρίσματος CNC, CNC μηχανική βαρετή και φρεζαρίσματος, κλπ. 

cnc, επίσης γνωστή ως Computer Gong, CNCCH ή CNC Το μηχανικό εργαλείο, είναι στην πραγματικότητα ένας όρος. 

later στο Χονγκ Κονγκ, εισήχθη στο Δέλτα του ποταμού Pearl της ηπειρωτικής χώρας. Στην πραγματικότητα, είναι μια μηχανή άλεσης CNC. Στο Guangzhou, Jiangsu, Zhejiang και Shanghai, CNC κέντρα κατεργασίας CNC είναι ένας νέος τύπος τεχνολογίας επεξεργασίας. Το κύριο καθήκον του είναι να καταρτίσει τον χειριστή, η οποία θα είναι η αρχική χειρωνακτική εργασία. Γυρίστε στον προγραμματισμό του υπολογιστή. Φυσικά, η εμπειρία πρέπει να αντιμετωπιστεί χειροκίνητα

cnc μηχανική κατεργασία έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 Ο αριθμός των καλουπιών μειώνεται σημαντικά και τα σύνθετα σχήματα μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία χωρίς σύνθετα καλούπια.

Το σχήμα και το μέγεθος του τμήματος, πρέπει μόνο να τροποποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας εξαρτήματος, το οποίο είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη και την τροποποίηση των νέων προϊόντων.

-Η ποιότητα επεξεργασίας είναι σταθερή, η ακρίβεια επεξεργασίας είναι υψηλή και η ακρίβεια επανάληψης είναι υψηλό, το οποίο πληροί τις απαιτήσεις της επεξεργασίας των αεροσκαφών.-

in Η περίπτωση της παραγωγής πολλαπλών

variew και μικρή

batch, η αποδοτικότητα της παραγωγής είναι υψηλότερη και ο χρόνος προετοιμασίας παραγωγής, η ρύθμιση του εργαλείου μηχανής και η επιθεώρηση της διαδικασίας μπορεί να μειωθεί και Ο χρόνος κοπής μπορεί να μειωθεί χρησιμοποιώντας το καλύτερο ποσό κοπής.

 nit μπορεί να χειριστεί σύνθετα περιγράμματα που είναι δύσκολο να χειριστούν με συμβατικές μεθόδους και μπορούν ακόμη και να χειριστούν μερικά ανεμπόδιστα μέρη.

The παραπάνω είναι το τέλος της εισαγωγής περίπου Κ C μηχανική επεξεργασία.


hope Είναι χρήσιμο σε σας. \\ N \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Προσοχή στις απαι...

Επόμενο: Ο μεγάλος λόγος γι...