DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

Πώς να διατηρήσετε τα εργαλεία της CNC

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-09-07 14:11:58  Hits: 20
κλειδί

Η για την προληπτική συντήρηση των εργαλειομηχανών CNC είναι να ενισχυθεί η καθημερινή τακτική συντήρηση maintenance.The περιλαμβάνει καθημερινή, εβδομαδιαία, μηνιαία, τριμηνιαία, και ημι-annual checks.The προληπτική συντήρηση των εργαλειομηχανών CNC κατεργασία έχει ως εξής:


1. Καθημερινή επιθεώρηση των εργαλειομηχανών CNC

 

\\ κόνιδες κύρια έργα περιλαμβάνουν υδραυλικό σύστημα, άτρακτος σύστημα λίπανσης, σύστημα σιδηροδρομικού λίπανσης, σύστημα ψύξης και το σύστημα πίεσης αέρα. Οι καθημερινοί έλεγχοι βασίζονται σε κανονικές συνθήκες για κάθε σύστημα. Για παράδειγμα, κατά τη δοκιμή της διαδικασίας της ατράκτου συστήματος λίπανσης, η λάμπα ισχύος θα πρέπει να είναι σχετικά και η υδραυλική αντλία πρέπει να λειτουργεί κανονικά. Εάν η φωτεινή ένδειξη τροφοδοσίας δεν ανάβει, η άτρακτος θα πρέπει να παραμείνει σε κατάσταση διακοπής και επικοινωνήστε με τον μηχανολόγο. επισκευές κάνουν.

 

2. Εβδομαδιαία επιθεώρηση NC εργαλειομηχανές

 

its κύρια θέματα περιλαμβάνουν εξαρτήματα εργαλειομηχανών και στροφέων σύστημα λίπανσης, εβδομαδιαία έλεγχος θα πρέπει να είναι σωστή, σε συγκεκριμένα μέρη εργαλειομηχανών πρέπει να αφαιρεθούν ρινίσματα σιδήρου και την εξωτερική συντρίμμια.

 

3. Μηνιαία επιθεώρηση του NC εργαλειομηχανές

 

Mainly ελέγξτε την παροχή ρεύματος και στεγνωτήρα αέρα. Υπό κανονικές συνθήκες, η ονομαστική τάση τροφοδοσίας είναι 180

220 VOLTS και η συχνότητα είναι 50 Hz. Αν υπάρχει κάποια ανωμαλία, θα πρέπει να μετρηθεί και να ρυθμιστεί. Στεγνωτήρες αέρα πρέπει να αφαιρεθεί μια φορά το μήνα, καθαρίζονται και να συναρμολογούνται.-

 

4. Τριμηνιαία επιθεώρηση των εργαλειομηχανών CNC

 

Η τριμηνιαία επιθεώρηση πραγματοποιείται κυρίως από τρεις πτυχές: μηχάνημα κρεβάτι, υδραυλικό σύστημα και ατράκτου σύστημα λίπανσης. Για παράδειγμα, κατά τον έλεγχο το κρεβάτι, αυτό εξαρτάται από το αν η ακρίβεια και το επίπεδο του τόρνου πληρούν τις απαιτήσεις του εγχειριδίου. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνήστε με τον μηχανολόγο αμέσως. Αν υπάρχει ένα πρόβλημα με την επιθεώρηση του υδραυλικού συστήματος και της ατράκτου σύστημα λίπανσης, replac

\\ Ν101? 60L και 20L νέο λάδι αντίστοιχα και καθαρίστε τα.&#

 5. Ημι

annual επιθεώρηση των εργαλειομηχανών CNC

-

 Μετά την μισό χρόνο, το υδραυλικό σύστημα, ατράκτου σύστημα λίπανσης και Χ άξονα της μηχανής πρέπει να επιθεωρείται. Αν υπάρχουν προβλήματα, θα πρέπει να αντικατασταθεί με ένα νέο λάδι και στη συνέχεια να καθαριστεί. Μετά την πλήρη γνωρίζουν και τον έλεγχο των γνώσεων της προληπτικής συντήρησης, θα πρέπει επίσης να έχουν μια βαθύτερη κατανόηση και την απαραίτητη γνώση της αιτίας και θεραπεία των μη φυσιολογικών φαινομένων στο σύστημα πίεσης λαδιού. Για παράδειγμα, όταν η αντλία λαδιού δεν σπρέι λαδιού, η πίεση δεν είναι φυσιολογική και δεν υπάρχει θόρυβος, θα πρέπει να γνωρίζουμε τι ο κύριος λόγος είναι και ποια είναι η αντίστοιχη λύση είναι.

 Η προκαλεί και τη θεραπεία των ανώμαλη φαινόμενα του συστήματος πίεσης λαδιού πρέπει να γίνει κατανοητό από τρεις πτυχές:

 (1) οι κύριοι λόγοι για τους οποίους η αντλία λαδιού δεν εγχύσει λάδι μπορεί να περιλαμβάνουν χαμηλή στάθμη της δεξαμενής καυσίμου, αντλία λαδιού αντίστροφη, χαμηλή ταχύτητα , υψηλού ιξώδους έλαιο, χαμηλή θερμοκρασία λαδιού, απόφραξη του φίλτρου, όγκος σωλήνας αναρρόφησης είναι πολύ μεγάλο, έλαιο εισόδου αναρροφήσεως, άξονα και του ρότορα βλάβη, κ.λπ. υπάρχουν αντίστοιχες λύσεις για τις κύριες αιτίες, όπως ανεφοδιασμό, σήματα επιβεβαίωσης, replac

\\ Ν101? ΜΕΝΤ όταν η αντλία αντιστρέφεται, κλπ

&#

(2) Μη φυσιολογική μέσο πίεσης ότι η πίεση είναι πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή. Υπάρχουν πολλοί βασικοί λόγοι, όπως ανάρμοστη ρύθμιση πίεσης, κακό δράση πηνίο της ρύθμισης της πίεσης της βαλβίδας, μη φυσιολογική μανόμετρο, διαρροή του συστήματος πίεσης πετρελαίου και ούτω καθεξής. Οι λύσεις περιλαμβάνουν την αποσυναρμολόγηση και τον καθαρισμό σύμφωνα με καθορισμένα Ρυθμίσεις πίεση, αντικαθιστά τη φυσιολογική μετρητές, και ελέγχοντας κάθε σύστημα με τη σειρά. 

(3) Θόρυβος παράγεται κυρίως από αντλία λαδιού και τη βαλβίδα. Όταν η βαλβίδα έχει θόρυβο, ο λόγος είναι ότι η ροή υπερβεί την ονομαστική πρότυπο, η ροή πρέπει να ρυθμίζεται καταλλήλως. Όταν η αντλία λαδιού έχει θόρυβο, υπάρχουν πολλοί λόγοι και οι αντίστοιχες λύσεις, όπως υψηλό ιξώδες και χαμηλή θερμοκρασία λαδιού, η λύση είναι να βελτιωθεί η θερμοκρασία του λαδιού? Όταν υπάρχουν φυσαλίδες στο λάδι, αέρα θα πρέπει να απελευθερώνονται από το σύστημα. 

Προηγούμενος: Ο μεγάλος λόγος γι...

Επόμενο: No