DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

Προσοχή στις απαιτήσεις λείανσης των μη τυποποιημένων εξαρτημάτων εξάρτησης σε μηχανική επεξεργασία ακριβείας CNC

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-08-04 09:04:45  Hits: 22

in cnc μηχανική ακρίβεια, οι απαιτήσεις λείανσης των μη-standard εξαρτήματα εξαρτήματος προσοχής προσοχής στα ακόλουθα σημεία:

1. Το μέγεθος σωματιδίων του λειαντικού που χρησιμοποιείται για την άλεση θα πρέπει να αλλάξει από το χονδροειδές έως το πρόστιμο. 

 

 

unrinding ίχνη της προηγούμενης διαδικασίας πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς.""

Η διαδικασία λείανσης πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι Μόνο τα σήματα λείανσης είναι ορατά.

 

it είναι πολύ σημαντική για να πιέσετε σταθερά τον σωληνίσκο της βελόνας για να αποφύγετε το

release

από το να συμβεί.

-2. Το ίδιο λειαντικό εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο λειαντικά του ίδιου μεγέθους. 

begree Αλλαγή του μεγέθους κάθε λειαντικού εργαλείου, το τεμάχιο εργασίας πρέπει να ταξινομηθεί διεξοδικά για να αποφευχθεί η μεταφορά ακατέργαστων λειαντικών ή άλλων ρύπων στο επόμενο στάδιο επεξεργασίας, σχηματίζοντας έτσι γρατζουνιές στην λειαντική επιφάνεια. 

3. Κάθε φορά που το μέγεθος των σωματιδίων αλλάζει στο επόμενο, ο τελευταίος στόχος λείανσης θα πρέπει να γειωθεί υπό γωνία 30

45 μοίρες.-

 

&# 

nif η πληγή είναι βαθιά, όχι μόνο μπορεί η μία πλευρά να αλεστεί, διαφορετικά θα υπάρχουν κοιλότητες από τη μία πλευρά, η οποία πρέπει να επισκευαστεί προσεκτικά για να αφαιρέσει τα κοιλώματα. 

-both τους απλούς και μη&# 


\\nthese είναι σήμερα \\n \\n39; s Κοινόχρηστα άρθρα. \\n \\n \\ndo που τους γνωρίζετε; \\n \\n \\nda θέλετε να μάθετε περισσότερα ή χρειάζεστε περισσότερα μηnstandard εξαρτήματα εξάρτησης, καλέστε μας να συμβουλευτείτε την εταιρεία μας ή να ακολουθήσετε την εταιρεία μας \\n \\n39; s επίσημη ιστοσελίδα. \\n \\n \\nwwe θα σας εξυπηρετήσει ολόψυχα. \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: No

Επόμενο: Τι είναι η επεξεργ...