DONGGUAN KODI PRECISION TECHNOLOGY CO.,LTD

Ο μεγάλος λόγος για τον οποίο τα εξαρτήματα υλικού CNC είναι δύσκολο να επεξεργαστούν

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-08-19 13:45:12  Hits: 17

many εταιρείες επεξεργασίας CNC αντιμετώπισαν το πρόβλημα των δύσκολων-to-process μέρη. 

next, ο συντάκτης θα εξηγήσει γιατί είναι δύσκολο να κινηθεί η μηχανή CNC. 

in προκειμένου να επιτευχθεί ακριβής επιφάνεια Επεξεργασία εξαρτημάτων, η τεχνολογία επεξεργασίας εξαρτημάτων CNC πρέπει να επιλέξει ιδανικές αρχές επεξεργασίας και ακριβείς δραστηριότητες διαμόρφωσης. 

howveve, εκτός από τη βασική εργασία, είναι δύσκολο να ολοκληρωθεί η αρχή της μηχανικής CNC και εκεί εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο κενό μεταξύ της ιδανικής αξίας. Ζητείται μόνο μια ακριβής αξιολόγηση, θα επηρεάσει την αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας και θα αποτύχει να επιτύχει τα αναμενόμενα οικονομικά οφέλη. 


Οι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη σκληρότητα των εξαρτημάτων CNC έχουν ως εξής:

1.fecturs των πρώτων υλών που πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία: Η σκληρότητα των πρώτων υλών που πρόκειται να μεταποιηθούν είναι πολύ μικρά και όσο μεγαλύτερη είναι η πλαστικότητα των πρώτων υλών, το πιο δύσκολο είναι η ψυχρή δουλειά.

2. Παράγοντες σχήματος εργαλείων: η γωνία τσουγκράνας, η γωνία ακμής και η φθορά της άκρης της ακμής των εργαλείων της μηχανικής επεξεργασίας CNC έχουν μεγάλη επιρροή στο σκληρό στρώμα εργασίας.

Η σκληρότητα και το βάθος της σκληρής στρώσης αυξάνεται με τη μείωση του Γωνία τσουγκράνας και την αύξηση της άκρης και της οπίσθιας ενδυμάτων.

 
changes στην ταχύτητα κοπής και την ταχύτητα τροφοδοσίας έχουν μεγάλη επιρροή σε σκληρότητα ψυχρής εργασίας.


as η ταχύτητα κοπής αυξάνεται, ο χρόνος επαφής μεταξύ Το εργαλείο και το τεμάχιο γίνεται μικρότερο, ο βαθμός πλαστικής παραμόρφωσης γίνεται μικρότερος και η σκληρότητα και η μείωση της σκληρότητας και της σκληρότητας.

 

as αυξάνεται η ταχύτητα τροφοδοσίας, το επίπεδο της πλαστικής παραμόρφωσης και της σκλήρυνσης επιφανείας αυξάνεται. \\ Εφόσον, εφόσον οι παραπάνω παράγοντες μπορούν να αποφευχθούν σωστά, δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τα τμήματα μηχανικής επεξεργασίας CNC.


Προηγούμενος: Τι είναι η επεξεργ...

Επόμενο: Πώς να διατηρήσετ...